Ayvalık'ta ki Eviniz ÇEŞMELİHAN BUTİK



*
Ayvalık'ta ki eviniz ÇEŞMELİHAN BUTİK

          Kurban Bayramını büyüklerimizin yanında geçirdikten sonra ver elini AYVALIK. Bayram sonu oluşu yollar sakin. Eskişehir-Bursa-Balıkesir-Ayvalık yolu yoğunluktan uzak rahat bir ulaşım ve sürüş imkânı sağladı.  Güzel bir Ayvalık günü takvim yaprakları 5 Eylül Salı öğle saatleri ÇEŞMELİHAN BUTİK e giriş yaptık.
         


ÇEŞMELİHAN TERASINDAN AYVALIK KÖRFEZ VE CUNDA MANZARASI



          Ayvalık'ta bulabileceğiniz en güzel körfez manzarasına sahip, hizmet kalitesi en üst düzeyde, rahat, konforlu, temiz, kahvaltıları çok iyinin ötesi ve hesaplı bir konaklama yeri. Ayvalık'ta ki eviniz. Müşteri memnuniyetini görev edinmiş bir işletmeci aile. Her anınız aile ortamı sıcaklığında ve samimiyetinde geçen bir ortam… Kaldığınız süre sonunda ödediğiniz ücretin kat kat fazlasını hizmet kalitesiyle geri aldığınız ve ayrılırken ayrılmanın burukluğunu yaşayacağınız bir aile ortamı sıcaklığında bir yer.
          



KAHVALTI MASASINDAKİ ZENGİNLİK

Kahvaltı tabağı-Pizza-Pişi-Omlet

          Sabah kahvaltıları mükemmel ötesi. Her sabah kahvaltı çeşitliliğindeki zenginlik insanı yemeye zorluyor. Her güne özel değişik sıcaklar ile dolu bir kahvaltı masası insanı şaşırtıyor. Farkını fark ediyorsunuz. Her şey bol bol sunum yapılıyor. . Kahvaltı masasının üstü gezegenlerin dizilişi gibi oluyor. Kahvaltı tabağında zeytin peynir çeşitleri ve pizza dilimi, ortadaki tabaklarda sırasını bekleyen pişi ve omlet. Gel de yeme… Tek istedikleri tabakta kalıp israf olmasın. Bu kahvaltı ile akşama kadar yemek aranmıyor. Öğle yemeğini yemenize gerek kalmıyor. Bir öğünden tasarruf ediyorsunuz.

                           
       GECE AYVALIK KÖRFEZ GÖRÜNTÜSÜ (Başka yerde yok)


                 Ayvalık Sonbahar mevsiminin bütün güzelliklerini üzerinde taşıyor. Tatilci ve yazlıkçı kalabalıkların bir kısmı yaşadıkları şehirlere dönmüşler. Gündüzleri sıcak ve geceleri serin bir hava. Çeşmeli hanın Ayvalık körfezine bakan manzaraya sahip terası körfezden esen serin rüzgârla üşütüyor.

               Ayvalık düşünüyorsanız, gelip kalmayı planlıyorsanız ÇEŞMELİHAN BUTİK diyorum. Buranın TERAS ında gündüz ve gece körfez manzarasının farklı güzelliğini yaşarsınız. Odaların temizliği ve kullanışlı oluşu rahat etmenizi sağlar. Burada kalmadıysanız, hayatınızda yaşanmamış tatil günleriniz var demektir. Burada hayatınıza yeni bir sayfa açarsınız.
Teşekkürler..Kutsal bey,Aslıhan hanım ve kızları Defne


ERDOĞAN AÇIKGÖZ

                                                                                                                          

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İYİ BİR ARI KOVANI NASIL OLMALIDIR...?

ANADOLU KAVUNU Bağrıbütün

YALNIZ BİR AĞAÇ AHLAT